Red Dot Design Award 2020 & iF Design Award 2021

CookingTotem Design Awards

Het gebeurt niet elke dag dat je een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld krijgt - het teken van kwaliteit. Maar hier zijn we.
De CookingTotem, in samenwerking met Design2Gather is bekroond met de Red Dot Award 2020 in de categorie: Design Concept | Klaar voor lancering | Culinair & Keuken. Daarnaast is de iF Design Award 2021 gewonnen. En om eerlijk te zijn, we konden niet trotser en enthousiaster zijn.  

Bekijk de CookingTotem

Over Red Dot Design Award

Red Dot Design Award is een internationale ontwerpwedstrijd om merken, producten en concepten te onderscheiden en te waarderen in de hedendaagse design wereld. Er zijn 3 verschillende disciplines van de Red Dot Design Award - product design, design concepten, en merken & communicatie design. Elk jaar komt de Red Dot-jury bijeen voor elk van de 3 wedstrijden en kiest de winnaars.

Het leidende principe van de Red Dot Award: Brands & Communication Design categorie is: "Op zoek naar goed design en creativiteit" - we hopen dat we dat in de toekomst in ieder geval nog een keer kunnen bewijzen.

Over iF Design Award

De iF Design Award is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Het iF zegel, dat sinds 1953 in Duitsland wordt georganiseerd, staat voor goed design, voor consumenten en de designgemeenschap.

 

Terug naar blog