Levering en verzending

Hoe werkt de levering?

✔︎ Je hebt een bestelling gedaan, je weet dat je Cookingtotem onderweg is wat nu?

✔︎ Wij gebruiken PostNL en DPD voor onze leveringen, en leveren gratis in Europa. Je kunt je pakket binnen 1-3 werkdagen verwachten vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. De bezorgkosten voor bestellingen onder de €35,- zijn €4,95.

Wanneer we de bestelling verzenden ontvang je een bevestigingsmail met een tracking nummer. Onze koerier zal je ook een follow-up e-mail sturen waarin staat dat je levering van je CookingTotem onderweg is. Maak je geen zorgen als er geen updates zijn binnen de eerste 24 uur. Het systeem kan soms een dag nodig hebben om bij te werken.

Bestaat je bestelling uit meerdere producten? Houd er dan rekening mee dat de pakketten los van elkaar worden verstuurd. Wij kunnen helaas niet garanderen dat pakketten bij elkaar blijven tijdens het transport.

Als je bestelling niet binnen 8 werkdagen na verzending aankomt, neem dan contact met ons op, zodat wij het met de koerier kunnen opvolgen. PostNL kan contact met je opnemen om je een aflevermoment en/of punt in te plannen. Indien je dit accepteert, nemen wij geen verantwoordelijkheid voor het pakket.